Kompania “R.U.B.” SH.P.K. është themeluar në vitin 2011 dhe si bazë kryesore ka ekspertizën e mëparshme në ndërtimtari të ulët dhe të lartë. Duke pasur parasysh qëllimin e përmirësimit të kualitetit të kubëzave dhe përmbushjes së kërkesave të klientëve tanë; ne kemi marrë iniciativën ta hapim këtë fabrikë duke sjellur me të dizajnet nga më të ndryshmet pasuar nga materiale të ndryshme.

Kompania jonë, me ekspertizë në prodhimin e elementeve nga betoni ofron produkte nga më të ndryshmet. Si rezultat I kërkesave të klientave dhe përcjelljes së trendit të modeleve, ne kemi modele të ndryshme duke filluar nga ato klasike deri tek ato më modernet.

Mirëpo, qëllimi jonë është që t’a rrisim fushën tonë të modeleve në mënyrë që klientët të kenë sa më shumë mundësi që t’a zbukurojnë oborrin, vend parkimin, trotuaret, shtigjet rrugore, kopshti, parkingje, korridore, fasada, veshja e murit, kuzhina, etj.

Kontakti

Për cdo pyetje apo informatë, ju lutem na shkruani.
Lokacioni: Barilevë afër Xhamisë, Prishtinë 10000
Tel: +377 45 651 424   |   +377 45 504 323
Email: [email protected]